Recensies

 

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,57 van 5 op basis van 67 gebruikersrecensies

25-07-2019 11:43
Geschreven door Marga Hansen,
Ik ben zeer tevreden hoe alles is gegaan. Alles ging snel en vakkundig. Profiled Montage was klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
29-05-2019 09:10
Geschreven door Pieter Klinkenberg,
Begin April heeft dakgootpreventie uit Purmerend mijn dakgoot beschermd tegen de overlast door kraaien. In het begin gingen ze toch bovenop de preventie zitten, maar nest bouwen niet meer. Nu is alles rustig in de dakgoot. Ik ben zeer te spreken over de service die Mike en Cindy ons hebben verleend. Reageren goed op berichtjes en het werk wordt conform de afspraken uitgevoerd. Een aanrader dus!
06-05-2019 12:08
Geschreven door Wim van Schooten,
Van der Linde Dienstverlening uit Ermelo heeft bij ons de dakgootroosters en de marter-vogelwering naar volle tevredenheid geplaatst. Er werd snel contact met ons opgenomen om een afspraak te maken om één en ander op te nemen. Niet lang daarna ontvingen wij de offerte. Na goedkeuring werd het werk binnen twee weken uitgevoerd. Wij hebben de contacten met Jan van der Linde als prettig ervaren. Wij hopen dat de overlast van marters en vogels nu verleden tijd is.
06-05-2019 11:39
Geschreven door Ares Dijkstra,
Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen dat we van de marter verlost zijn (hij/zij komt nog steeds op bezoek in onze tuin), kan ik alvast wel stellen dat de uitvoering van het werk uitstekend was. Mike Robben (Dakgootbescherming) heeft een prima job gedaan. Efficiënt, plezierige vent, kwalitatief goed. Zou hem zeker aanbevelen!
06-05-2019 11:36
Geschreven door Theo Roelofs,
Ik ben bijzonder tevreden over hoe Edwin van den Brand gewerkt heeft en over de kwaliteit van zijn werk. Super.
06-05-2019 11:33
Geschreven door Mark Alberda,
Op 3 april een offerte aangevraagd en dezelfde dag nog gekregen van de vestiging in Purmerend. Na opdracht zijn de profielen supersnel en vakkundig geplaatst. Hierna zelfs foto's ontvangen van onze dakgoten met profielen. We zijn zeer snel en goed geholpen en sinds de plaatsing hebben wij geen last meer van kauwen in onze dakgoten.
25-03-2019 14:54
Geschreven door Dick Tijdeman,
Wij hebben het contact als plezierig en vakkundig ervaren.We hebben de dakgootroosters er nu al enige tijd opzitten en dat hadden we jaren eerder moeten doen, het scheelt veel werk en de dakgoot blijft mooi vrij van blad maar ook van naalden. Zowel Dakgootpreventie als de dealer reageerden snel.
20-02-2019 13:51
Geschreven door H. Bekker,
Een monteur van Dakgootpreventie heeft zaterdag 16 feb j.l. een dakgootrooster geplaatst waar ik veel last van blad in de goot had. Keurig gemonteerd en perfect dicht en dus geen bladeren meer in de goot. Tevens komt hier geen Marter meer in. Zeer tevreden over product en montage. Vriendelijke groet, Herman Bekker
24-09-2018 10:01
Geschreven door Bas,
De monteurs van Dakgootpreventie hebben goed werk verricht door mijn dakgoten te bekleden met hun roosters. Veel blad ligt er nu al op de roosters en het regenwater stroomt keurig door de roosters in de dakgoot. ServiceNoord Installatietechniek, bedankt voor jullie plezierig contact tijdens de installatie.
30-05-2018 10:45
Geschreven door jan boels,
We zijn nu 3 maand verder na de installatie van de aluminium dakvoet profielen om steenmarters te weren. Sindsdien geen steenmarter meer vernomen. De installatie verliep keurig en de heren van Tradesmen waren zeer vakkundig. Wat ons betreft een ruime voldoende en we zullen het zeker aanprijzen bij onze buurtgenoten. Met vriendelijke groet, Jan Boels
29-12-2017 11:55
Geschreven door M.H. van den akker,
Sinds het aanbrengen van de aluminium producten geen overlast weer gehad van een steenmarter. Bijkomend voordeel is dat we geen blad meer in onze dakgoten hebben. Onze dank voor het oplossen van onze problemen.
22-09-2017 12:34
Geschreven door Hoedemaker,
Vandaag toch op bezoek gehad voor offerte. Prettig gesprek. Ben benieuwd hoe scherp de offerte gaat zijn.
17-09-2017 20:02
Geschreven door Hoedemaker,
Na een eerste veelbelovende mail niets meer gehoord. Jammer, het leek een prima bedrijf met een prima product.
23-08-2017 20:08
Geschreven door Van den Nieuwelaar,
In eerste instantie was het solarschroot te buigzaam om de kauwen tegen te houden: balen want alsnog kauwen onder de panelen. Klacht is adequaat opgepakt en inmiddels is het solarschroot herontworpen met oa dikker aluminium en bredere vingers. Het solarschroot met te zwakke vingers is inmiddels onder garantie vervangen door het nieuwe type en nu blijven de kauwen weg. Bovendien is het nieuwe type fraaier om te zien omdat de vingers enigszins onder de panelen naar het dak gaan. Zo hoort dat, dakgootpreventie is wat ons betreft een aanrader!
27-06-2017 11:16
Geschreven door Sander Verschaar,
Na een hevige strijd gevoerd te hebben met kauwen, zijn we dankzij de producten van Dakgootpreventie dan eindelijk verlost van vogels onder onze zonnepanelen. Het was een dure aangelegenheid (ten opzichte van de niet werkende plastic varianten), maar inmiddels iedere euro waard gebleken. Wij bevelen jullie producten daarom graag aan bij geïnteresseerde buurtgenoten.
08-04-2017 11:41
Geschreven door
Nog geen minuut spijt gehad ,bevrijd van de steeds terugkerende kraaien nesten in mijn dakgoot .
09-03-2017 16:38
Geschreven door Van Haaren,
Goed product en keurig geïnstalleerd door de monteurs van Dakgootpreventie. Inmiddels genieten wij nu 3,5 jaar van vuilvrije dakgoten. En zijn we ontlast van de dakgoten telkens schoon te maken. Nu alleen nog de marterschroot laten installeren volgend week, en we zijn geheel tevreden. Onze dank is groot, en we willen jullie fijne zaken toe wensen.
07-03-2017 23:40
Geschreven door