Projecten

Onze dealer Installatiebedrijf E. v.d. Heide v.o.f. uit Blesdijke heeft deze week zonnepanelen voorzien van onze aluminium vogelwering. Onze solarprofielen zijn 100% gegaraneerd plaagdierwerend waardoor er geen rendementsverlies op kan treden door toedoen van vogels als kauwen, duiven en dergelijke.


Lees het hele bericht

In opdracht van Van Venrooy Dakbedekking BV zijn de viertal "Vathorst" torens te Amersfoort voorzien van 210 meter aluminium dakgootroosters en 220 meter antilangdingspinnen. Dit om vogels te weren van dorpels, dakgoten en dakranden op meer dan 50 meter hoogte.


Lees het hele bericht

Maandag zijn we gestart met het preventief beschermen van 10 woningen in Sassenheim tegen vogels. Hier moesten voornamelijk kauwen geweerd worden gezien zij het dakbeschot en isolatie stuk maakten. Deze kauwen overlast is waarschijnlijk enorm toegenomen doordat er veel bomen in de wijk zijn gekapt.


Lees het hele bericht

Op een uiterst moeilijk bereikbare locatie in Houten werden er diverse woningen preventief voorzien van dakgootbescherming. Doormiddel van een torenkraan was onze dealer instaat om deze project tot uitvoering te brengen. Dit project werdt uitgevoerd door Loedeman Ongediertebestrijding.


Lees het hele bericht

"De Glorieuxgemeenschap vormt een sociale communiteit gebaseerd op de spiritualiteit van Stefaan Modest Glorieux en de leefregels van de Zusters van Barmhartigheid van Ronse. Iedere dag opnieuw maken we bewust keuzes die gericht zijn op het verbeteren van onze leefomgeving" aldus de visie van Glorieuxpark.


Lees het hele bericht

Nadat Dakgootpreventie de opdracht ontving van een klant uit Wezep om 60m dakgoot preventief onderhoudsvrij te maken, werd onze dealer Fred Feijth Installatietechniek uit Kampen ingezet om deze klus naar tevredenheid van onze klant, uit te voeren.


Lees het hele bericht

In Heiloo werd er overlast ondervonden door plaagdieren. Waardoor onze dealer vogelwering, dakgootbescherming en marterschroot aan moest brengen. Kraaien, kauwen, roeken en spreeuwen kunnen veel overlast geven, wanneer ze uw dakconstructie binnen willen dringen.


Lees het hele bericht

Ook woningbouwvereniging Viverion te Lochem kiest voor preventie van Dakgootpreventie.

Hier werden diverse woningen voorzien van onze aluminium geperforeerd dakgoot roosters in combinatie met onze aluminium marter-, vogelschroot. Doordat er hier veel overlast werd ervaren van plaagdieren, moest de onderhoudsploeg van Viverion herhaaldelijk in actie komen om de overlast weg te nemen.


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten