Nieuws

Eind september begint de vraag naar onze marterprofielen sterk toe te nemen. Mensen ontdekken dan vaak dat een steenmarter bij hun is komen wonen. Om te voorkomen dat u lang moet wachten op een offerte en de montage van onze marterprofielen, adviseren wij u nu een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.


Lees het hele bericht

Op dit moment zijn vogels weer op zoek naar een geschikte plek om hun nest te bouwen. Vogels zoeken een warme, beschutte en veilige plaats voor hun nest. Maar al te vaak maken ze een nest in uw dakgoot of onder uw dakpannen of zonnepanelen. Veel mensen realiseren zich niet dat deze vogels hierbij schade aan uw woning kunnen veroorzaken. 


Lees het hele bericht

Ze zien er schattig uit, maar o wee, als je te maken krijgt met een steenmarter: berg je dan maar. Jelte Zwerver uit Grootegast kan er inmiddels ook over meepraten. Hij schat de schade aan zijn woning op zo'n twintigduizend euro.


Lees het hele bericht

De stroomstoring vrijdagochtend in de stad Groningen blijkt te zijn veroorzaakt door... een steenmarter. Het dier drong een transformatorstation aan de Bornholmstraat binnen en zorgde daar voor kortsluiting. Ruim 27.000 huishoudens en bedrijven zaten hierdoor korte tijd zonder elektriciteit. De steenmarter moest de sabotage met zijn leven bekopen.


Lees het hele bericht

Het opwekken van gratis energie, doormiddel van zonnepanelen, wordt steeds populairder in Nederland. Toch blijven er diverse zaken onderbelicht wanneer het gaat om het maximaal te behalen rendement en de natuur er tegen beschermen. Vogels en steenmarters kunnen uw solar beschadigen, terwijl uw solar het evenwicht van vogels kan verstoren.


Lees het hele bericht

Het onderste gedeelte van een dakschild wordt ook wel het dakvoet genoemd. Als u op zoek bent naar vogelwering ter plaatse van de dakvoet, dan kan de dakvoetprofiel van Dakgootpreventie u zeker helpen. Onze 1,5mm dikke aluminium profielen weren niet alleen vogels, als mussen, merels, kauwen, spreeuwen en duiven maar ook steenmarters en ratten.


Lees het hele bericht

De krachtigste deeltjesversneller ter wereld blijkt niet resistent te zijn tegen kleine scherpe tandjes. De Large Hadron Collider (LHC) van het Europees Centrum voor Nucleair Onderzoek CERN vlakbij Genève lag een tijd stil nadat een steenmarter een stuk bekabeling doorbeet.


Lees het hele bericht

Zoals u van ons gewend bent zijn wij uw specialist op het gebied van diverse preventie systemen. Naast het onderhoudsvrij en plaagdierwerend maken van dakgoten, dakramen, dakvoeten en zonnepanelen kunnen wij meer dan alleen dat.

 


Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten